Лектори

Д-р Ямос Яхав, DMD, Израел Започва денталната си кариера като зъботехник през 1980г. Завършва Carol Davila University в Букурещ, Румъния през 1992г. През 1993г. създава собствена практика, посветена на имплантология, орална рехабилитация и естетична стоматология в Натания, Израел. Често е канен като лектор в международни конференции и професионални практически курсове в различни държави по света- Европа, САЩ, Азия и Южна Африка. Поради практическия си начин на мислене и работа, създава редица патенти в някои компании. Създател на професионални инструменти, аксесоари и материали за имплантологията и хирургичната област, включително Bond Bone. Koнсултант към няколко международни фирми. Управител и създател на Augma Biomaterials Ltd.


 

Д-р Нахум Самет, DMD, Израел Практикува в собствена клиника в гр. Тел Авив, Израел. Завършва стоматология в Университет Адаса, Йерусалим, където получава и степен B.Med.Sc. Работи съвместно със световно- известни имена в зъболечението. Обширен опит като лектор в множество международни конгреси с имплантологична насоченост. Заемал поста изпълнителен директор в компания MIS Implants Technologies, отдел: R&D. Получава множество награди и признания от международен характер за работата си: присъства в почетния списък на отличени професори, като професионалист в оралната рехабилитация в Харвардски Университет , САЩ. Участва в редица социални програми за оргамотяване на населението по темите за орално здраве, преглежда и лекува хора в неравностойно положение.


 

Проф. Д-р Милан Юрисич, Сърбия Основател и преподавател специалност орална хирургия. Пионер в областта на имплантологията в Сърбия с повече от двадесет и пет години опит. Дългогодишен опит в областта на костозаместването, с цел по- късно поставяне на импланти. Реномиран регионален и европейски лектор. Посещaва България и води лекция по време на Медикус Денто Галения 2013г.

 

 


Д-р Мартин Немек, Германия Роден през 1965г, израстнал в Майнхайм, Германия. Завършва PhD в гр. Марбург ан дер Лан. Посещава редица професионални курсове в САЩ. Допълнителни квалификации: Естетична стоматология, Имплантология, Пародонтология, Пластична пародонтална хирургия, Дигитална томография, Лазерна хирургия, Протезиране Понастоящем практикува в клиника Zahnarzt- Praxis Dr. Martin Nemec

 

 


 

Д-р Томи Ван Де Велде, Белгия Томи Ван де Велде е завършил през 2001г. Университетът в Гент, Белгия. Продължил е да следва 3 години Специализация по Пародонтология и неснемаемо протезиране в същия университет. През 2009г. е придобил степен PhD на тема:“Иновативни протоколи в имплантологията“. Работил е от 2004-2012 като доцент към катедрата по Пародонтология и Орална Имплантология в Университета в Гент. През това време той ръководи Следдипломен курс по Орална Имплантология, задочно обучение за общо практикуващи зъболекари. Притежава модерен офис в центъра на Антверпен. Медиполис е в близка колаборация с различни специалисти в сферата на медицината. Заедно с неговия екип, той предоставя загрижено отношение към неговите пациенти. Има клинична дейност изключително в пародонтологията, имплантологията и естетичната зъбно-челюстна реконструкция. Международни публикации придружават неговия клиничен опит. Томи Ван де Велде е бивш Президент на Белгийското Общество по Пародонтология. Той е в редакционния борд на „Inspyred“, вестникът на Европейската Академия по Остеоинтеграция.